Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 16:32
Čas čtení 0:00
Diana H

Jsou nejkrásnější ženy světa i ty nejstylovější? Posvítili jsme si na andílky a jejich outfity z ulic

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Jsou krásné, sebevědomé, úspěšné a sexy. Obhájí své prvenství i v módě?

To, že patří mezi ty nejkrásnější ženy světa, je už dávno známé. Už dlouhá léta udávají modelky Victoria's Secret trendy a jdou s dobou. Je vidět, že módnímu průmyslu opravdu rozumí a nebojí se experimentovat. Najdou se u nich společenské šaty, ale není nouze ani o ležérní, „teplákové“ oblečení. Myslím, že všichni budou souhlasit s tím, že ať si obléknou cokoliv, vypadají jako bohyně! Pojďme se podívat na některé jejich top outfity.

Taylor Hill

Přestože je andílkem poměrně krátce, její jméno a kariéra roste neskutečným tempem. Taylor je fanynkou spíše ležérního stylu, ovšem nebojí se obléci i pořádně sexy outfit. Svým stylem zřejmě ovlivňuje i její mladší sourozence, se kterými se často prezentuje na Instagramu.

 

Pre #VSFS16 fitting! Can't wait for you all to see what I'm wearing

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Hill (@taylor_hill),

Josephine Skriver

Tato kráska z Dánska se ráda chlubí svou skvělou postavou. Je vidět, že pravidelně sportuje a dodržuje přísnou dietu. Její Instagram je přeplněný dráždivými fotkami ve spodním prádle či v plavkách (nedivím se!). Není nouze ani o dechberoucí outfity, má ráda kšiltovky a černou barvu. 

Romee Strijd 

Třetí v pořadí je blondýnka Romee Strijd, která nedávno začala s vlastním YouTube kanálem. S přítelem vytvářejí dokonalý pár. Jejich outfity by měly být vzorem pro nás všechny. Jejím největším doplňkem je bezchybný úsměv. Často kombinuje riflovinu.

Elsa Hosk

A máme tu další blondýnu, tentokrát ze Švédska. Už po prvním pohledu na její Instagram je nám jasné, že módu opravdu miluje a jde jí to. Ze zmíněných modelek se obléká nejextravagantněji, čímž si vybudovala i osobitý styl. Výrazné, ale zároveň nevinné rysy obličeje a dokonalá postava doladí outfit na jedničku. 

Domů
Sdílet
Diskuse