Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2018 1:36
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Profesionální krasobruslař vystupoval na Turn Down for What. Divoké představení na energickou píseň si vysloužilo obrovský potlesk

SPORT
Uložit Uložené

DJ Snake a Lil Jon rozezněli zimní stadion.

Ze sportovních akcí, kde máme možnost sledovat krasobruslení, jsme zvyklí, že sportovci si často ke svým vystoupením vybírají pomalou, lehkou a klasickou hudbu. Prostřednictvím ní dokáží pomalu odvinout své kousky a ohromit tak porotu a v podstatě i celé publikum. Jak jsme se však jen nedávno přesvědčili na majestátním americkém mistrovství v krasobruslení, ohromit může i samotná hudba.

To nám jednoznačně ukázal 22letý Jimmy Ma, který své představení na ledové ploše začal se známým trackem Turn Down for What od Lil Jona a DJ Snakea. Skladba vyšla ještě v roce 2013 a od té doby je stabilním členem mnoha playlistů a celosvětově dosáhla velké obliby. Snad nikdo by však nečekal, že na ni jednou bude tančit krasobruslař a bez slov nakonec zůstali i nadšení komentátoři. Navíc byl Jimmyho výkon fenomenální, tak už nebudeme zdržovat a raději celé vystoupení zhlédni na vlastní oči.

Domů
Sdílet
Diskuse