Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2018 14:48
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

James Franco a Stan Lee byli obviněni ze sexuálního obtěžování. Oba vinu kategoricky odmítají

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložit Uložené

Herečka Violet Paley se s obviněním podělila na Twitteru.

Lavina obvinění ze sexuálního obtěžování se evidentně stále nezastavila. Obvinění se tentokrát vynořila proti James Francovi. Herec, který si před pár dny odnesl Zlatý glóbus za nejlepší herecký výkon za snímek The Disaster Artist, během večera projevil solidaritu s oběťmi a jasně se vyhranil proti jakémukoli sexuálnímu obtěžování a násilí, protože měl na saku připnutý odznak hnutí Time's Up. Franco byl již v minulosti obviněn z nevhodného chování, když přes sociální sítě flirtoval se 17letou dívkou (což herec i sám přiznal). Herečka Violet Paley napsala na Twitter závažné obvinění.

Rozkošný Time's Up odznak, Jamesi. Vzpomínáš si, když jsi mi v autě tlačil hlavu ke svému penisu a když jsi řekl mé kamarádce, aby přišla do tvého hotelu, když měla 17 let? Poté, cos to samé udělal jiné 17leté?“ Herečka Ally Sheedy známá z dramédie The Breakfast Club zase po Francově výhře poznamenala: „Raději se mě nikdy neptejte, proč jsem odešla z TV/filmového byznysu.“ V minulosti také pracovala s Francem na divadelní hře, kterou herec režíroval.

Samotný James Franco řekl, že zcela podporuje hnutí Time's Up. Přiznal také, že tweety namířené proti němu sice nečetl, ale ví o nich a podle svých slov nemá tušení, na co konkrétně narážejí. Řekl, že tato obvinění „nejsou přesná“, ale nemá v úmyslu je zlehčovat, nebo se snažit dotyčnou herečku umlčet. Tvrdí, že oběti maximálně podporuje a je důležité, že mohou veřejně vyjádřit své zkušenosti.

Franco však není jediný. Několik žen obvinilo i 95letého komiksového tvůrce Stana Leeho. Jde o zdravotní sestry, které Lee zaměstnával. Podle nich je měl nutit k orálnímu sexu, procházel se kolem nahý a dotýkal se jich na intimních místech. Stan Lee všechna tato obvinění kategoricky popřel a vzkázal, že plánuje bojovat proti této snaze zničit jeho dobré jméno.

James Franco a Stan Lee byli obviněni ze sexuálního obtěžování. Oba vinu kategoricky odmítají
Zdroj: Disney/Buena Vista
Domů
Sdílet
Diskuse