Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2018 15:09
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Namísto zabití své spolužačky se do ní psychopat James zamiluje. Netflix vydal další bravurní seriál, který milují kritici i diváci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Viděli jste už nový netflixovský zářez? Dle ohlasů byste s tím rozhodně neměli otálet.

Zdá se, že Netflix opět dokázal pořádně zabodovat. Po vynikajících a úspěšných seriálech jako House of Cards, Stranger Things, 13 Reasons Why či Mindhunter se představil novinkou The End of the F***ing World. Černá komedie s Alexem Lawtherem a Jessicou Barden se dokázala skvěle chytit a ještě poměrně nedávno měla na stránce Rotten Tomatoes krásných 100 %. Ale ani současných 96 % s průměrným ratingem 7,95 rozhodně nedělá ostudu. Seriál se zatím líbí i divákům, neboť jejich průměrné hodnocení je 94 % s ratingem 4,7/5.

Nemalou měrou za to může originální příběh, pořádná dávka sarkasmu, černého humoru a neortodoxní přístup k látce. Teenager James si o sobě myslí, že je psychopat a plánuje vraždu své spolužačky Alyssy. Jeho plán se však začne komplikovat, protože se mezi oběma mladými lidmi možná zjeví láska. Seriál vznikl na základě komiksů Charlese Forsmana a v těchto dnech si ho můžete naplno vychutnat prostřednictvím Netflixu. Viděli jste ho? Jak se vám líbil?

Domů
Sdílet
Diskuse