Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 10:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Návrat legendárních Přátel ve filmu? Vtipná parodie si zahrává se srdci fanoušků, kteří by partu chtěli ještě jednou vidět pohromadě

FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Přátelé si pro fanoušky připravili nemilé překvapení.

Seriál Přátelé se na začátku nového roku objevil na Netflixu, a i kdyby se tak nestalo, dodnes si udržuje stálou fanouškovskou základnu. Miliony diváků sledovali osudy svých oblíbených postav až do roku 2004, kdy byla odvysílána poslední série, ale spoustu z nich až do současnosti živí naděje, že se herci ještě někdy setkají v jednom projektu.

Internetový tvůrce Smasher si proto sedl za počítač a vyrobil vtipnou parodii v podobě traileru na film s názvem Friends: The Movie, což by teoreticky mohl být název filmu, ve kterém se opět naše oblíbená šestice dá dohromady. Trailer si již zhlédlo skoro 6 milionů uživatelů a naneštěstí desítky tisíc z nich nepochopili, že nejde o skutečnou upoutávku, ale pouze o parodii. Smasher totiž trailer vyrobil tak, že posbíral scény z individuálních projektů jednotlivých herců, které pak poskládal dohromady, aby dávaly smysl v kontextu poslední série Přátel.

Upoutávka naznačuje, že Monica a Chandler už přemýšlejí nad rozvodem, lépe na tom není ani Phoebe a Mike, zatímco Joey si stále udržuje svou svobodu. Nikam se neposunuli ani Rachel a Ross, a tak spoustu fanoušků konstatovalo, že by si film raději ani nešli zhlédnout, protože by pro ně byl příliš depresivní.

Domů
Sdílet
Diskuse