Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 15:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mayweather poprvé vkročil do oktagonu a McGregor se mu vysmál. Vzkazuje mu, aby na sobě ještě zamakal

SPORT
Uložit Uložené

Odvetný souboj možná ještě není vyloučen.

O největší souboj minulého roku se postarali Floyd Mayweather a Conor McGregor. Irský bojovník se nechal přemluvit na vstup do boxerského ringu, kde se dlouho držel, ale dovednosti a zkušenosti dodnes neporaženého Mayweathera pro něj byly na konci zápasu už příliš. Přesto se nevzdal a již vícekrát Mayweathera vyzval, aby přijal pozvání na odvetu, kterou by si McGregor velmi rád vyzkoušel.

Americký boxer proto v minulosti naznačil, že by vstup do oktagonu nemusel být zcela vyloučen, jenže pak zase svůj názor změnil a prohlásil, že oktagon nepřichází v úvahu. Nedávným videem, které přidal na svůj Twitter, však Mayweather opět zamíchal karty, protože v něm v posilovně přichází do MMA oktagonu a chvíli se rozcvičuje, aniž by cokoli řekl nebo naznačil v popisu videa. Na první pohled by se tak mohlo zdát, že Mayweather začíná trénovat na případnou odvetu, čehož si všiml i McGregor a hned mu stihl odpovědět.

Nejdříve se mu ve svém vzkazu vysmál, když mu vzkázal, aby pokračoval v tréninku a nazval ho rovnou svým synem, přičemž vzkaz podepsal s označením „Senior“. O hodinu později pak přidal fotografii se svým potomkem, pod kterou přidal popis „Fuck the Mayweathers“. Zda už oba v zákulisí opravdu připravují odvetu, se dozvíme možná až za pár měsíců.




Domů
Sdílet
Diskuse