Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2018 9:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Michael Fassbender během svých alkoholických excesů bil a týral svou expřítelkyni. Hrozí konec kariéry i jemu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Fassbenderovy někdejší horkokrevné činy se už jaksi zapomnělo. V éře nově vzniklé organizace #MeToo se ale znovu dostávají na povrch.

Michasel Fassbender se za posledních několik let probojoval mezi uznávanou hereckou elitu a snad málokdo si tohoto německého rodáka nestihl zamilovat. Navzdory jeho sympatickému zjevu ale není žádným neviňátkem.

Přibližně před deseti lety měl podle všeho nemalé problémy s alkoholem, které nejednou vyústily i do násilných činů vůči své bývalé ženě Sunawin Andrews. Ta ho v dobách jejich společného soužití obvinila z několika aktů domácího násilí.

Široká veřejnost se však o jeho činech do dnešních dnů dozvěděla jen pramálo a zdálo se, že se vše nenápadně zametlo pod kobereček. Pravda je ale taková, že počátkem roku 2010 se dokonce Sunawině podařilo vůči Fassbenderovi vybavit zákaz přibližování.

Michael Fassbender během svých alkoholických excesů bil a týral svou expřítelkyni. Hrozí konec kariéry i jemu?
Zdroj: Universal Pictures a The Weinstein Company

Během jednoho incidentu v roce 2009 ho bývalá přítelkyně našla, jak v opilosti spí ve vlastní moči. Fassbendera se následně snažila probudit, načež začal být herec agresivní, ženu přehodil přes židli a následkem toho si zlomila nos.

Na veřejnosti byla tato dvojice naposledy spatřena v roce 2012 po slavnostním předávání Zlatých Glóbů. Od té doby již údajně nebyli v kontaktu. Z daných informací lze tedy předpokládat, že Fassbenderova expřítelkyně mu předešlé řádění možná z části odpustila, ale přátelství s ním již znovu navázat nedokázala.

Domů
Sdílet
Diskuse