Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2018 14:19
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Čeští hokejisté jsou před čtvrtfinále s USA pořádně nabuzení, při tréninku rozbili dvě plexiskla

SPORT
Uložit Uložené

Vypadá to, že brankář Američanů bude schytávat pořádné údery.

Čeští hokejisté sice dokázali do čtvrtfinálových soubojů postoupit z prvního místa, ale nakonec se budou muset utkat s jedním z nejtěžších soupeřů. Američané totiž nekompromisně porazili Slovensko 5:1, a tak se probojovali do přímého střetu s naším národním mužstvem. 

Vypadá to však, že čeští hokejisté jsou před zápasem plni energie. Na rozdíl od svého protivníka si před čtvrtfinále mohli užít dva dny volna, a po dnešním tréninku to vypadá, že sil mají více než dost. Podařilo se jim totiž dvakrát rozstřelit plexisklo. Zasloužili se o to obránci Jakub Nakládal a Adam Polášek.

Při tréninkové střelbě rozbil plexisklo za brankou Nakládal. Pracovníci ze stadionu se okamžitě ujali opravy, ale než stihli zasadit sklo nové, rozbil další ještě Polášek. Dvojice obránců spolu hraje v jedné obraně, a tak se zdá, že mají v rukávu pořádně tvrdé střely.

Ilustrační obrázek

Čeští hokejisté jsou před čtvrtfinále s USA pořádně nabuzení, při tréninku rozbili dvě plexiskla
Zdroj: www.anyanghalla.com

Kouč Josef Jandač k tréninkovému excesu dodal: „Vyhodit sem tam puk z obranného pásma přes plexisklo není na škodu, v tom útočném by ale bylo dobré trefovat bránu.“ To se rozhodně nedá rozporovat, a my doufáme, že ve středečním zápase nám tréninkové střepy pomohou ke štěstí.

Domů
Sdílet
Diskuse