Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2018 21:52
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Odevzdejte svůj iPhone X a dostanete novinku Galaxy S9 zadarmo. Samsung přišel s neobvyklou nabídkou

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Samsung přišel s neotřelým nápadem. Ve speciální akci nabízí očekávanou novinku Galaxy S9 zdarma pro ty, kteří vrátí svůj iPhone X.

Společnost Samsung se rozhodla oslovit zákazníky s poněkud neobvyklou nabídkou. Výrobce chytrých mobilních telefonů spustil během loňského léta v České republice výkup starých telefonů, který firma nyní s blížícím se příchodem nových modelů Galaxy S9 a S9+ rozšířila o speciální akci, díky níž mohou zájemci na tuto očekávanou novinku získat zajímavou slevu, případně novou vlajkovou loď získat zcela zdarma.

Každý, kdo přinese mobilní telefon jakékoliv značky, dostane na nákup nového smartphonu S9 či S9+ bonus 2 500 korun (~100 eur), k čemuž se pak ještě přičte výkupní cena odevzdaného zařízení. Jednat se přitom může klidně i o starou nefunkční nokii, za kterou zákazník dostane alespoň symbolickou 1 korunu (plus oněch zmíněných 2 500 korun).

Pokud ale bude chtít zákazník například vyměnit předchozí generaci Galaxy S8+ za tu novou, může v ideálním případě dosáhnout na slevu až 12 500 korun (~490 eur). Výše výkupní ceny za „starý“ telefon se přitom odvíjí od stavu daného zařízení a výslednou slevu lze uplatnit jen na modely S9 a S9+ ve 64GB paměťové variantě.

Oficiální představení očekávaných novinek Galaxy S9 a S9+

Smartphone Galaxy S9 nebo S9+ je však možné získat i zcela zdarma, a to v případě, když firmě odevzdáte svůj iPhone X. U obou paměťových variant tohoto loňského zařízení od firmy Apple přesahuje výkupní cena 20 tisíc korun (~790 eur), při maximální výkupní ceně (se zmíněným bonusem 2 500 korun) pak zájemce může mít z nové dvojice pokročilejší model S9+ bez jakéhokoliv dalšího doplatku.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

Společnost dále podotýká, že neobvyklá nabídka platí pro ty, kteří si nový telefon objednají ještě před začátkem prodeje, který startuje 16. března (marec). A pokud tak zájemce učiní, novinku dostane o týden dříve, tedy už 9. března. 

Pro kompletní znění pravidel speciální slevové akce a podrobnější informace ohledně ceny starého telefonu, který byste případně chtěli vrátit, doporučujeme navštívit oficiální stránky nabídky. V komentářích se pak s námi můžete podělit o názor, zda se podle vás vyplatí vyměnit iPhone X za nový model Galaxy S9.

iPhone X

Odevzdejte svůj iPhone X a dostanete novinku Galaxy S9 zadarmo. Samsung přišel s neobvyklou nabídkou
Zdroj: flickr.com/perzon seo
Domů
Sdílet
Diskuse