Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2018 0:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua zůstává neporažený a svého soupeře Parkera poslal díky bodům domů!

SPORT
Uložit Uložené

Střet britského a novozélandského boxeru přinesl výbornou show.

Spojené království proti Novému Zélandu. Celý svět netrpělivě očekával souboj, ve kterém se do jednoho rohu postavil Anthony Joshua a do opačného zase Joseph Parker. Souboj odehrávající se v Cardiffu přinesl střet dvou velkých osobností boxu. Joshua se v současnosti chlubí pásky WBA (Super), IBF a IBO, zatímco Parker je neporažený šampion WBO.

Joshua si začal získávat srdce britských i světových fanoušků už svým vítězstvím na olympijských hrách v roce 2012 v Londýně. Ani před zápasem s Parkerem nešetřil odvážnými slovy, protože řekl, že očekává knokaut svého soupeře v devátém kole. Na druhé straně, ani Novozélanďan Parker netrpí nedostatkem sebevědomí. Pásky si prý vezme zpět na Nový Zéland, ale nezapomněl připomenout, že Joshuu respektuje a oceňuje, čeho ve světě boxu dosáhl.

Souboj byl opatrný z obou stran a trval celých 12 kol, takže se bylo na co dívat. Joshua poprvé v kariéře neukončil zápas knokautem, a tak muselo přijít počítání bodů. Joshua si v zápase připsal několik dobrých úderů, ale Parker se statečně držel. Britský boxer však opět rozhodčí přesvědčil víc, a tak si připsal vítězství.

Domů
Sdílet
Diskuse