Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2018 10:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor se po rvačce raději sám přihlásil na policii. Měl by čelit obvinění z napadení, ale lidé stále věří, že jde jen o marketing

SPORT
Uložit Uložené

Irský bojovník se odevzdal do rukou spravedlnosti, aby čelil následkům svých činů v New Yorku.

Světem médií momentálně otřásá skandál, který včera způsobil Conor McGregor. Po skončení tiskovek na mediálním dni k akci UFC 223 napadl se svými kamarády vozidlo přepravující bojovník z arény Barclays Centre zpět do hotelu. Měl se v něm nacházet i Khabib Nurmagomedov, který byl prý cílem McGregorovy agrese, ale zranění utrpěli Michael Chiesa, Ray Borg, a dokonce i viceprezident UFC Reed Harris.

McGregor se po rvačce raději sám přihlásil na policii. Měl by čelit obvinění z napadení, ale lidé stále věří, že jde jen o marketing
Zdroj: TASR/AP

Po útoku museli Chiesa a Borg zrušit své zápasy na UFC 223, protože se zraněními na tváři nemohli bojovat. Incident okamžitě odsoudila celá organizace UFC i její šéf Dana White. White byl z chování Conora McGregora znechucený a celou věc krátce po rvačce převzala newyorská policie, která chtěla vyšetřit, co se vlastně v Barclays Centre stalo. McGregor za pár hodin zareagoval na policejní výzvy a sám se přihlásil na jedné z policejních stanic.

Momentálně by mu mělo hrozit obvinění z napadení, ale zatím není jasné, jak se celá situace vyvine. Fanoušci irské hvězdy stále doufají, že jde jen o promyšlenou marketingovou hru před případným soubojem mezi McGregorem a Nurmagomedovem, který by se mohl odehrát později v roce 2018, ale objevily se i hlasy považující incident za skutečný a nesjednaný.

Domů
Sdílet
Diskuse