Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2018 14:01
Čas čtení 0:00
damnthat Adam Novosad

Gordon Ramsay musel sklopit oči poté, co ho v thajské restauraci zničil šéfkuchař. Za uvařený pokrm pro něj neměl ani jedno dobré slovo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani britský kuchař není odborník na všechno.

Na internetu funguje jedno zázračné pravidlo. Nezáleží na tom, jak je obsah starý, pokud se díky němu dokáží lidé dobře zabavit i s odstupem několika let. Dvojnásobně to platí v případě kuchaře Gordona Ramsayho, který za posledních deset let natočil obrovské množství televizních seriálů.

Gordon Ramsay musel sklopit oči poté, co ho v thajské restauraci zničil šéfkuchař. Za uvařený pokrm pro něj neměl ani jedno dobré slovo
Zdroj: The F Word

V každém z nich se nachází několik scén, které by se nikdy neměly ztratit, a tak se v pravidelných intervalech objevují na sociálních sítích. Momentálně se všichni baví tím, jak Gordon Ramsay před lety navštívil jednu z nejvychytanějších thajských restaurací v celém Londýně. Měl v plánu poznat thajskou kulturu ještě blíže a přitom pomoci místním kuchařem navařit pár tradičních jídel.

Vybral si pokrm s názvem Pad thai, ale po dlouhých minutách přípravy nesklidil u šéfkuchaře velký úspěch. Znamením, že Gordon by se měl od thajské kuchyně držet co nejdále, byl již první výraz tváře šéfkuchaře poté, co viděl Britův výtvor. Po ochutnávce mu jídlo zkritizoval a objasnil mu, že pokrm nesplňuje několik základních podmínek. Chyběla mu sladkost, slanost i kyselost. Gordon byl zaskočen, protože většinou neschopné vaření svých kolegů kritizuje on sám, ale v thajské restauraci alespoň ochutnal kousek vlastní medicíny.

Domů
Sdílet
Diskuse