Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2018 2:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Shodil 30 kilo a z ošklivého káčátka se naráz stal princ jako z Disneyho pohádky. Příběh sympatického chlapíka sledují tisíce lidí

ZAJÍMAVOSTI DISNEY
Uložit Uložené

Jeffrey našel nový smysl života úplnou náhodou.

Množství z nás touží po dokonalé postavě i obrovské životní změně k lepšímu, ale nemáme dostatek odvahy a odhodlání udělat kvůli tomu něco navíc. Před dvěma lety žil Jeffrey Kendall v neustálé depresi. Den co den usínal s myšlenkami o tom, že se za sebe stydí a neměl se ani jak rozvíjet.

Shodil 30 kilo a z ošklivého káčátka se naráz stal princ jako z Disneyho pohádky. Příběh sympatického chlapíka sledují tisíce lidí
Zdroj: Apolecia/Reddit

Mámu měl dlouhé měsíce v nemocnici po úrazu mozku a po jejím návratu zpět do domácnosti potřebovala mít neustále někoho u sebe. Obézní a depresivní Jeffrey proto věnoval velkou část svého života péče o mámu, čehož nelituje, ale až později si uvědomil, kam by se mohl pohnout.

Jeden z jeho kamarádů se rozešel s přítelkyní a navrhl mu, zda by s ním nechtěl zajít do posilovny. Jeffrey ze slušnosti souhlasil, avšak zdravější životní styl se mu rychle zalíbil. Vyměnil jídelníček, začal si sledovat denní příjem kalorií a přidal i aktivity jako zvedání činek v posilovně, procházky a jógu.

Shodil 30 kilo a z ošklivého káčátka se naráz stal princ jako z Disneyho pohádky. Příběh sympatického chlapíka sledují tisíce lidí
Zdroj: Disney

Nebyla to snadná změna, jenže stála za to. O dva roky později je na svou přeměnu hrdý a aby inspiroval i další lidi v těžkých životních situacích, na portál Reddit přidal pár fotek před a po přeměně a nezapomněl ani na svůj příběh. Uživatelé byli okouzleni nejen jeho vlasy, ale i podobou na prince Adama z Disney díla Kráska a zvíře.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti 28. listopadu 2023 8:00

Jeffrey si dnes podobnost na prince z pohádky uvědomuje a sám o sobě mluví jako o člověku, který konečně může vyjít ze dveří a při pohledu na lidi kolem sebe vědět, že je pro ně rovnocenným partnerem. Za dva roky shodil přibližně 30 kilogramů a obrátil svůj život naruby, což trefně konstatoval v samotném příspěvku na Reddit. Prý za období dvou let ztratil hodně váhy, hodně smutku a také trochu ochlupení na tváři. Stálo to však za to. 

Domů
Sdílet
Diskuse