Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2018 19:37
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Zaklínač Geralt dorazí neskôr. Netflix premiéru očakávaného fantasy seriálu chystá až na rok 2020

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snáď tvorcovia ten čas poriadne využijú a s výsledným seriálom budeme spokojní.

Očakávaný seriál The Witcher zo stajne Netflixu už iste netrpezlivo očakáva plno fanúšikov knižnej ságy Andrzeja Sapkowskiho, ako aj priaznivci série videohier od CD Projekt. Showrunnerkou seriálu je skúsená Lauren Schmidz (The West Wing, The Defenders).

Tá v januári (leden) tohto roka už prostredníctvom Twitteru oznámila, že scenár k pilotnej epizóde je hotový, avšak zdá sa, že seriál k nám dorazí až v priebehu roku 2020. Potvrdil to jeden z producentov Netflixu a samotného seriálu Erik Barmack s tým, že tvorcovia potrebujú projekt doladiť po scenáristickej stránke.

Nakrúcať by sa malo v Európe, vrátane domovského Poľska, ale určite sa produkcia rozšíri aj do iných krajín. Na jednej strane asi mnohí budú sklamaní, že Geralt nedorazí skôr, ale asi je lepšie počkať si a dostať kvalitný produkt, pri ktorom nebudeme zbytočne reptať. Ohľadom obsadenia zatiaľ žiadne správy nemáme.

Vychutnajte si zatiaľ aspoň fotku Lauren Schmidz a majstra Sapkowskiho. 

 

Na zdrowie!

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren S. Hissrich | Writer (@laurenhissrich),

Domů
Sdílet
Diskuse