Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2018 11:36
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Raper vytváří realistické portréty celebrit jen za pomoci Apple emotikonů

KULTURA
Uložit Uložené

Pozoruhodné portéty známých osobností vytvořené pomocí obyčejných smajlíků. Vyzkoušet si to můžeš i ty.

Většina nadšenců do emotikonů, kteří si bez nich už neumí ani představit život, bude jistě souhlasit, že někdy je v internetové konverzaci opravdu umění vybrat toho správného. O umění v tom pravém slova smyslu v této souvislosti může hovořit i raper Yung Jake, který se vedle hudby věnuje i poměrně zvláštnímu koníčku.

Za pomoci obyčejných smajlíků vytváří hotová umělecká díla. V jeho portofóliu najdeš především působivé portréty celebrit od komiků jako Will Smith a Larry David až po rappery jako Post Malone či Kendrick Lamar. Může to vypadat jako hloupý trik či efekt ve Photoshopu, ale tyto portréty skutečně obsahují pozoruhodný talent pro detail a silný smysl kreativity při tvorbě.

Kreslení díky emotikonům si můžeš vyzkoušet i ty na stránce emoji.ink. Rozhodně pochopíš, že to není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát.

Když se magazín Time pokusil Yunga kontaktovat, aby získali více informací o jeho uměleckém procesu, jeho odpověď byla přirozeně přeplněná emotikony:

Raper vytváří realistické portréty celebrit jen za pomoci Apple emotikonů
Zdroj: Time.com
Domů
Sdílet
Diskuse