Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2018 17:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dvanáctý Addict se odehraje v garážích obchoďáku Kotva

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

První květnový pátek bude patřit v pořadí již dvanáctému dílu oblíbené party Addict, která je typická především tím, že se pokaždé koná na jiném netradičním místě.

Addict #12 se uskuteční v pátek 4. května a jako vždy půjde o mejdan, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. Tradičně se můžeme těšit na typickou neopakovatelnou rave atmosféru, skvělou audiovizuální show, parádní zvuk a hektolitry Jägermeisteru. Akce startuje ve 22:00 v prostorách zásobovacích garáží OD Kotva, kde se pojede na plné obrátky až do 5:00 sobotního rána.

Samozřejmostí jako vždy bude výjimečný audiovizuální zážitek, o který se postará studio Luchmeat a našlapaný line-up. O tom, že NobodyListen ani pro tentokrát nepřestává lovit velká hvězdná jména, svědčí účast slovenského DJ Jimmy Pé, který se nedávno vrátil z tour po Číně a USAJeho tracky hrají lidé jako Flying Lotus, Baauer, Tokimonsta, UZ, Lefto, Daedelus, DJ Craze a další. Vystupoval na zásadních festivalech jako Sziget, Outlook Festival, Liverpool Sound City atd. 

Dvanáctý Addict se odehraje v garážích obchoďáku Kotva

Neméně zajímavý bude i set samotného organizátora DJ NobodyListen, který opět rozpoutá pořádný moshpit. Pořádnou show pak rozjedou i další čeští a slovenští DJs v roli hostů. Pozvání tentokrát přijali DJs Kewu, nrmn, Tusy crew a Babypool crew. Ke správné party náladě jako vždy přispějí i krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #12, který vypukne v pátek 4. května ve 22:00 hodin v zásobovacích garážích OD Kotva. Vstupenky budou k dostání na místě za 300 Kč. Prostor má omezenou kapacitu, takže se vyplatí dorazit co nejdříve. 

Dvanáctý Addict se odehraje v garážích obchoďáku Kotva

Více informací na Facebook události.

Domů
Sdílet
Diskuse