Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2018 18:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Iniesta seděl do jedné v noci sám na hřišti. Velikán po posledním zápase za Barcelonu vzpomínal na největší události své kariéry

SPORT
Uložit Uložené

Andrés Iniesta si zaslouží každou pochvalu, kterou mu fanouškové odevzdali.

Andrés Iniesta ukončil své působení v klubu FC Barcelona. Hráč, který vyrůstal v barcelonské akademii, a celý hráčský život zasvětil právě katalánskému klubu, si jeho dres včera oblékl naposledy. Barcelona na domácím stadionu čelila Realu Sociedad, přičemž Iniesta byl krátce před koncem zápasu vystřídán, aby mu mohl zaplněný stadion vzdát poslední poklonu pomocí standing ovation a skandování jeho jména.


Katalánský klub svůj poslední zápas úspěšně zvládl a Iniesta vícekrát ukázal záblesky své geniality, jenže rozloučení s milovaným klubem ho očividně emocionálně unavilo. Pár hodin po zápase se na sociálních sítích začaly objevovat fotografie ze stadionu.

Prázdný a temný Camp Nou již neobsahoval žádného fanouška, ale ve středovém kruhu seděl bosý Andrés Iniesta a zřejmě vzpomínal na to, co všechno na jednom z největších fotbalových stadionů na světě zažil. Fotografie se rychle začaly šířit po internetu a španělský fotbalista si od drtivé většiny fanoušků vysloužil obrovskou poklonu za to, co všechno této nádherné hře obětoval.


Domů
Sdílet
Diskuse