Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2018 13:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ představuje skladbu Výborný človek s Lvcasem Dopem. Produkoval ji DJ Wich

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dlouho očekávaná skladba je venku. Posloucháme největší banger tohoto léta?

Separ na svém Instagramu dlouhodobě informuje o tom, že letos sice album nevydá, avšak nahrává tolik spoluprací, singlů a videoklipů, že by to na jeden projekt vystačilo. Už jsme měli možnost slyšet i vidět jeho letošní práci na více youtubových kanálech a tentokrát se přesouváme na ten od DJe Wiche.

Dnes totiž spatřila světlo světa očekávaná věc Výborný človek, kterou hudebně ošéfoval právě legendární pražský producent. Jak sis již měl možnost tipnout, track je hlavně o tom, proč je jeho autor výborným člověkem, avšak text ocení jistě každý, kdo hledá v textech i nějakou hloubku. Nejde o pouhý egotrip, spíše výpověď vyrovnaného (výborného) člověka. Jako příjemný bonus hostuje i Lvcas Dope, se kterým už měl možnost Separ spolupracovat.

Videoklipu jsme se tentokrát bohužel nedočkali, ale člen DMS se sám vyjádřil, že bylo natáčení vícekrát dohodnuto. Vždy se však zrušilo a on to vzal jako signál, že to má takto jednoduše být. A tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse