Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2018 14:49
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Raper Tommy Cash šokuje dalším podivným videoklipem. Tentokrát se stylizuje do surrealistických retro bytostí

HUDBA RAP TOMMY CASH
Uložit Uložené

„Nedokonalost je dokonalá a měli bychom ji přijmout,“ říká Tommy.

Tommy Cash je estonský raper, který rád provokuje svými videoklipy. Často v nich totiž vyobrazuje společností přehlížené lidi – např. s nějakým postižením, tlusté, hubené, invalidní, siamské a u všeho si zachovává vysoký cit pro estetiku a taky pro současný zvuk. Možná i díky tomu jsou na internetu jeho videa tolik virální.

Své videoklipy si vždycky vytváří sám a to je případ i nového singlu Little Molly. Inspirován režisérem Chrisem Cunninghamem, který pracoval na legendárních vizuálech např. pro Aphex Twina, vydal něco, co jsme na rapové scéně ještě neviděli. Zavádí nás totiž do svého podivného imaginárního světa, kde je každou postavou on sám.

Surrealistické postavy s retro nádechem umocňují atmosféru celého tracku a opět bourají předsudky, stejně jako v Tommyho předchozích dílech. „Každé dítě je umělec,“ říká estonský raper. „Problém je, že když vyrostou, tak už umělcem nezůstanou. Nedokonalost je dokonalá a měli bychom ji přijmout.“

Podívej se na videoklip zde:

Domů
Sdílet
Diskuse