Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather už prý bojovat nebude. Soustředí se teď na stavbu mrakodrapu v New Yorku, kam chce umístit vyhlídkovou plošinu

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer rozšiřuje své podnikatelské aktivity.

Američan Floyd Mayweather dosáhl ve své sportovní kariéře všeho, o čem kdy snil. Po úspěšném souboji s McGregorem znovu ohlásil odchod do důchodu s výsledným skóre 50 výher a žádná prohra, takže se nepochybně zlatými písmeny zapsal do historie boxu.

Navzdory odchodu do důchodu se však neustále objevovaly zprávy o tom, že Mayweather zvažuje odvetu proti irskému bojovníkovi, která by se měla odehrát v oktagonu s upravenými pravidly MMA. Před pár měsíci to už vypadalo, že Mayweather a McGregor rovnou ohlásí svůj druhý souboj, jenže momentálně není situace velmi pozitivní. McGregor se stále vzpamatovává z napadení kolegů z UFC v New Yorku, zatímco Mayweather procestoval celý svět a hledal nové investiční příležitosti.

 

Peněz má Mayweather hromadu, protože kariéru boxera ukončoval s celkovým profesionálním výdělkem překračujícím hranici 1 miliardy dolarů, ale rozumné investice mu dokáží vydělat ještě více. Mayweather proto nedávno vstoupil do partnerství se společností, která momentálně v New Yorku buduje mrakodrap s názvem One Vanderbilt.

Nevíme, jak přesně se Floyd na stavbě podílí, ale v nedávném rozhovoru používal množné číslo, když vyprávěl o budoucím vývoji samotného mrakodrapu. Vyjádřil se, že půjde o nejvyšší budovu v celém New Yorku, což však nebude pravda, protože půjde o nejvyšší budovu jen ve čtvrti Midtown.

Z celého města ho přeskočí 432 Park Avenue i One World Trade Center. Mayweather se raduje, že na špičku budovy umístí vyhlídkovou plošinu, což bude obrovské lákadlo pro turisty, a tak ho už návrat do ringu zřejmě neláká. Sám konstatoval, že s bojovými sporty už skončil, ale i tak existuje šance, že svůj názor jednoho dne změní.

Domů
Sdílet
Diskuse