Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. června 2018 18:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregor, Nurmagomedov, Diaz a St-Pierre na jednom turnaji. UFC chystalo lákavou show

SPORT UFC
Uložit Uložené

Turnaj, jaký tu ještě nebyl, měl přijít už koncem tohoto roku.

Organizace UFC měla po skončení akce UFC 223 v rukávu obrovské eso. O pár měsíců později se proti sobě měly v miniaturním turnaji postavit čtyři největší hvězdy organizace, z nichž měl vzejít absolutní šampion. Obsazení turnaje? Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz a Georges St-Pierre.

Fanoušci by byli po oficiálním oznámení u vytržení a zástupci UFC si to dobře uvědomovali a stále uvědomují, jenže několik události narušilo plánování. Conor McGregor skončil v poutech poté, co v New Yorku napadl autobus se svými kolegy a Georges St-Pierre se stále léčí ze svého zranění. Přesto měl být turnaj připraven na konec tohoto roku, avšak v současnosti nevypadá situace příliš růžově.


Dohodnuté bylo i schéma turnaje. Nurmagomedov se měl v obrovském souboji postavit proti McGregorovi, zatímco Diaz a St-Pierre by si změřili síly ve druhém souboji. Vítězové jednotlivých zápasů by se pak setkali v absolutním finále, přičemž celý turnaj by byl zřejmě nejsledovanější událostí od organizace UFC za velmi dlouhou dobu. Představy jednotlivých bojovníků se však liší.

Doporučeno
Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC 16. ledna 2024 13:00

McGregor si po souboji s Mayweatherem zvykl na vysoký výdělek, Diaz by si taky chtěl obohatit peněženku a nejnověji by chtěl Nurmagomedov poslat k zemi St-Pierra, jenže on stále není úplně zdravý. Zaměstnanci UFC a zástupci bojovníků mají před sebou ještě dlouhé léto, ale kdyby se turnaj podařilo zázrakem zorganizovat, podobně významnou bojovou událost bys hledal jen těžko.


Domů
Sdílet
Diskuse