Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2018 v 1:34
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Joker v podání Jareda Leta dostane vlastní film!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jak kdyby už kolem plánovaných DC filmů nebylo dostatek zmatku.

Zdroje z Variety hlásí, že Warner Bros. aktivně pracuje na sólovce pro Jokera z DCEU. Znovu si ho zahraje Jared Leto, který tak rozšíří mytologii kolem své postavy debutující v Suicide Squad. Sólovka má kromě toho připravit půdu pro další DCEU filmy vycházející nejen ze světa Suicide Squad a Jokerova okolí.

Samotný Leto má být výkonným producentem a zajistit tak, že mu studio znovu nesestříhá polovinu scén a neukáže mu záda. Vynikající herec tak dostane šanci na reparát a mnohem více minutáže na stříbrném plátně.

Kromě toho se plánuje i samostatný film pro Harley Quinn. V něm jí mají sekundovat její kolegyně z Birds of Prey komiksů, a tedy ženský výkvět Gothamu.

Kromě toho jsme měli dostat i týmovku Harley s Jokerem, která teoreticky může přijít až po těchto dvou sólovkách. Těžko pak říci, jakou roli budou mít obě postavy v plánovaném Suicide Squad 2.

Osobně se nám tato zpráva udělala radost, protože věříme, že Leto má na víc a jednoznačně nám jako Joker má co nabídnout. Nyní už jen sehnat kvalitního scenáristu a režiséra. Projekt nebude mít ustláno na růžích, ale Leto to snad s Warnerem ukočíruje.

Je důležité, abyste si tuto sólovku nemýlili s plánovaným Jokerovým filmem od Todda Phillipse v produkci Martina Scorseseho. Má jít o snímek mimo DCEU a spekulovalo se, že klauna si v něm zahraje Joaquin Phoenix. Až čas ukáže, co za bordel to s DC filmy ve Warneru vládne. Doufáme, že se už brzy dozvíme vše potřebné.

Domů
Sdílet
Diskuse