Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 12:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda nahrává další skladby, ukazuje pozadí vzniku nejnovějšího videoklipu a backstage křtu alba 713

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Máme tu pokračování PE3 Diary, v rámci nějž kluci z Ostravy mapují vznik alba Pouliční ekonomická 3.

Sergei Barracuda má jako jeden z mála československých interpretů iniciativu dělat mnoho věci úplně jinak než jeho kolegové. Vidíme to nejen na koncertech a v klipech, ale tentokrát i při promu k jeho chystanému albu Pouliční ekonomická 3. Místo toho, aby jednoduše vydal videoklip a spustil třítýdenní předprodej alb s podpisem, se rozhodl mapovat celý vznik a v pravidelných intervalech vše ukazovat fanouškům v rámci dokumentární série .

Pokaždé jim tak připomene, že usilovně pracuje na nové tvorbě a zároveň odhaluje, jak tyto přípravy vypadají. Ve třetím pokračování máš možnost vidět nahrávání nového tracku, pozadí vzniku videoklipu Roluju i vše, co se dělo před křtem 713 v Brickhouse.

V jedné části videa jsme se do Sergeiova studia dostali i my a důvod se dozvíš již brzy na našem YouTube kanálu. Prozradíme, že jde o zcela nový seriál a máš se na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse