Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2018 21:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar se opět teatrálně povaluje po zemi a směje se mu celý svět. Fotbalista pořád nepochopil, že by neměl simulovat

SPORT
Uložit Uložené

Brazilec Neymar si jednoduše při simulování nemůže pomoci.

Mistrovství světa pokračovalo i dnes dvěma osmifinálovými zápasy. Brazílie se v prvním z nich setkala s Mexikem, nad kterým nakonec vyhrála po gólech Neymara a Roberta Firmina. Není pochyb o tom, že Neymar byl strůjcem vítězství, protože první gól dal sám a druhý vypracoval natolik, že Firmino míč jednoduše dopravil do sítě. Navzdory nezpochybnitelné fotbalové genialitě však Neymar neustále simuluje a válí se po zemi.

Ani v zápase s Mexikem se nenechal zahanbit. Po souboji u postranní čáře spadl na zem až k nohám trenéra, zatímco měl míč mezi nohama. Mexičan Layún jej chtěl vytáhnout, a tak přistoupil k ležícímu Neymarovi a svou kopačkou mu šlápl na nohu. Nevypadalo to vůbec tragicky, jako by Layún ani na nohu pořádně nešlápl, jen se opřel, aby mohl vytáhnout míč, ale Neymarovi dotek stačil k tomu, aby se začal svíjet v předsmrtné křečích.

Samozřejmě, Mexičan mu na nohu skutečně šlápl, ale teatrální reakce Brazilce je přesně to, proč ho stovky tisíc fanoušků po celém světě nesnášejí. Kdyby akce brazilského baru o bezplatných drincích za každý Neymarův pád pokračovala i v zápase s Mexikem, zřejmě by musel do rána vyhlásit bankrot.

Bonusové GIF obrázky

The Neymar gif crossover we all needed from r/combinedgifs

Neymar at his best!!! from r/gifs

Damn it, Neymar from r/funny

Domů
Sdílet
Diskuse