Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2018 17:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo prý přestupuje do Juventusu. Zdroje z okolí hráče informaci potvrzují, ale nic zatím není oficiální

SPORT
Uložit Uložené

Portugalec naznačoval odchod už po finále Ligy mistrů.

Portugalec Cristiano Ronaldo zažívá momentálně zlomové chvíle. Nedávno vyhrál Ligu mistrů a po finálovém zápase naznačil, že by se mohl vydat z Realu Madrid pryč. Fanoušci tomu nevěřili, ale současná situace naznačuje, že se v zákulisí vedou výrazné války mezi Madridem a samotným hráčem.

Není známo, zda jde jen o snahu Ronalda vyžádat si vyšší plat a získat lepší vyjednávací pozici, ovšem přestup Ronalda do italského Juventusu Turín už potvrdili novináři a lidé blízcí Ronaldovi, a proto fanoušci začínají přemýšlet, zda je to skutečně možné.


Juventus měl Ronaldovi nabídnout plat přibližně 30 milionů eur, což je částka, kterou Florentino Perez prý stárnoucímu hráči nechce zaplatit. Zprávy o zájmu Juventusu a nabídce 100 či 120 milionů eur za Portugalce nabraly na obrátkách poté, co se do nich zapojil i Edu Aguirre. Edu je blízký přítel Ronalda a veřejnost informoval, že agent Jorge Mendes se setkal s Florentinem Perezem a Ronaldo už v Realu Madrid určitě nezůstane.

Juventus bude mít určitě velký problém zaplatit Ronaldovi požadovanou mzdu a ještě i vyplatit cenu, za kterou ho Perez bude chtít prodat, ale celá aféra může skončit prodloužením smlouvy ve Španělsku. Informace však přicházejí z důvěryhodných míst, a tak musíme jen čekat na to, zda Ronaldo začne novou sezonu v Itálii.


Domů
Sdílet
Diskuse