Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2018 23:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo dal svůj první gól za Juventus po 8 minutách. Debutový zápas proti rezervě ukázal hlad po úspěchu

SPORT
Uložit Uložené

Portugalec bude chtít Juventus táhnout daleko i v Lize mistrů.

Nová fotbalová sezóna již úspěšně odstartovala v Anglii. Místní Premier League měla na programu první zápasy a nouze nebyla o parádní výsledky i překvapení. Na start italské ligy si však budeme muset ještě týden počkat, a tak se kluby ze Serie A zatím připravují v přátelských zápasech.

Začátek nové sezóny si samozřejmě nechce nechat ujít ani Cristiano Ronaldo, který do Juventusu Turín přestoupil z Realu Madrid a pár týdnů odpočíval po mistrovství světa na dovolené.

Už minulý týden mu složil obrovskou poklonu spoluhráč Douglas Costa, který ho označil za fotbalovou mašinu, zatímco samotný Ronaldo nově prohlásil, že zažívá zvláštní pocity, protože se v Juventusu cítí jako ve vlastní rodině, což se mu v Madridu nestávalo.

Juventus už tradičně před startem sezóny odehrál přátelský zápas proti svému rezervnímu týmu a za první mužstvo konečně nastoupil i Ronaldo. Portugalec neměl velký problém s aklimatizací v Itálii, i když je nutno podotknout, že přátelský zápas proti B týmu není největší událost roku.

Cristiano však v zápase absolvoval svůj debut v novém dresu a na vstřelení gólu mu stačilo 8 minut. Už teď se těšíme na to, co udělá s Chievem Verona příští sobotu.


Domů
Sdílet
Diskuse