Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2018 13:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo neváhal utratit za tenisky 79 tisíc korun. Vzácné Nike 95 Juventus si ale nakonec nekoupil

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský hráč si šel nakoupit tenisky s portálem Complex.

Fotbalista Cristiano Ronaldo před měsícem oznámil svůj přestup do Juventusu Turín. Portugalec po podpisu smlouvy odcestoval na propagační cestu do Číny, kde ho zastihli členové týmu portálu Complex.

Populární magazín pravidelně natáčí videa s největšími hvězdami sportu, hudby či filmů při tom, jak nakupují tenisky. Ronaldo samozřejmě nabídku neodmítl, a tak zašli společně s moderátorem do exkluzivního obchodu s teniskami, kde měl Cristiano i svůj vlastní koutek.

Cristiano Ronaldo neváhal utratit za tenisky 79 tisíc korun. Vzácné Nike 95 Juventus si ale nakonec nekoupil
Zdroj: Complex

Fotbalista začal mluvit o tom, jak se i dnes raduje, když v kuchyni spatří hromadu nových krabic s botami od Nike. Motivuje ho i to, když známí sportovci zmiňují jeho jméno či používají jeho charakteristickou oslavu po gólu. Nevynechali ani téma syna a přítelkyně.

Syn prý začíná svého otce stále více kopírovat a vnímá ho jako model, který jej inspiruje, což Ronalda těší. Cristiano reagoval i na svůj přestup do Juventusu, kde se již těší na začátek nové sezóny.

Nicméně, když se mu do ruky dostaly limitované tenisky Air Max 95 Juventus staré pár měsíců, uznale pokýval hlavou, jenže při závěrečném nákupu bys je ve fotbalistově tašce nenašel.

Domů
Sdílet
Diskuse