Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2018 10:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za lístky na zápas McGregor vs. Nurmagomedov bys dal majlant. V Las Vegas i tak očekávají irskou invazi

SPORT UFC
Uložit Uložené

McGregor se v oktagonu představí poprvé od roku 2016.

Organizace UFC oznámila souboj Conora McGregora s Khabibem Nurmagomedovem teprve před několika dny. Svět setkání dvou rivalů označil za zápas roku, protože McGregor se do UFC vrací poprvé od roku 2016 a Khabib zatím neustále ničí své soupeře.

Dana White na tiskové konferenci vítězoslavně oznámil, že se zápas odehraje 6. října tohoto roku v Las Vegas.

Irský bojovník se v Las Vegas představí už pošesté, přičemž loni se ve stejném městě postavil Floydu Mayweatherovi. I když mu boxerský souboj ideálně nevyšel, v oktagonu by si chtěl napravit chuť.

Při každém souboji v Las Vegas se aréna zatím naplnila tisíci irských fanoušků a ani tentokrát tomu zřejmě nebude jinak.


Cena lístků však nebude nízká. Organizace UFC zveřejnila informace o jednotlivých vstupenkách a nejlevnější si budeš moci pořídit za 205 dolarů.

Cena postupně stoupá a nakonec se zastaví až na 2505 dolarech, přičemž v základní ceně nejsou zahrnuty dodatečné servisní poplatky.

Irové si tak budou muset připravit pořádný balík, pokud si chtějí zaplatit letenku, ubytování v Las Vegas a samotný vstup na zápas, aby mohli vidět svého miláčka živě.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00


Domů
Sdílet
Diskuse