Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 10:50
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Takto budou vypadat nové iPhony. Apple je oficiálně představí už za pár dní

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Kromě nich se podle všeho můžeš těšit i na nové Apple Watch 4.

Teprve před pár hodinami společnost Apple oznámila přesné datum oficiální tiskové konference, kde budou představeny nové modely iPhonů. Očekávaná událost se bude konat 12. září v Steve Jobs Theater v kalifornské centrále Applu. Odhadovaný prodej smartphonů v rámci České republiky by měl začít 24. září.

Všichni napjatí fanoušci se dokonce dočkali i prvních uniklých fotografií. Portál 9to5mac ještě před premiérou odhalil pravděpodobně oficiální snímky připravované novinky od společnosti s nakousnutým jablíčky. Podle všeho jde o dva nové modely, konkrétně iPhone XS a XS Plus s jakousi planetární tapetou.

Nový model by měl disponovat OLED obrazovkou s úhlopříčkou 5,8 palců u iPhonu XS a 6,5 palců u modelu XS Plus. K dispozici budou podle všeho i ve zlaté barvě. Kromě názvu, velikosti a exkluzivní barvy však nejsou dostupné žádné jiné informace.

Takto budou vypadat nové iPhony. Apple je oficiálně představí už za pár dní
Zdroj: 9to5Mac

V září se tedy dočkáme konkrétně tří nových modelů od společnosti Apple. Vylepšeného iPhonu X s předpokládaným názvem iPhone XS, jeho zvětšené verze iPhone XS Plus a třetího smartphonu, pravděpodobně s pojmenováním iPhone 9, který by měl být levnější variantou s 6,1palcovou LCD obrazovkou.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Kromě nových telefonů unikla i oficiální fotografie hodinek Apple Watch 4, které by stejně jako nové iPhony měly mít premiéru během oficiální tiskové konference. Design by tedy měl zůstat zachován, stejně jako i rozměry. Avšak úhlopříčka by měla být tentokrát o něco větší a také bude nový model pravděpodobně disponovat tenčím tělem.

Domů
Sdílet
Diskuse