Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 23:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo se urazil, že nevyhrál hráče roku podle UEFA. Když se pořadí dozvěděl dopředu, zrušil let

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský hráč očividně těžko přijímá prohru.

Zřejmě jsi zachytil, že se před pár dny konal los nové sezóny Ligy mistrů a v Monaku se předávala i individuální ocenění. Real Madrid získal nejen vítězství v Lize mistrů, ale jeho hráči vyhráli všechna individuální ocenění, přičemž nejlepším hráčem sezóny podle UEFA se stal Luka Modrić.

I když většina lidí zřejmě očekávala, že vyhraje Cristiano Ronaldo, Modrić nakonec Portugalce porazil o 90 bodů. Získal 313 bodů, Ronaldo 223 bodů a Salah zase 134 bodů.

Hlasovalo 80 trenérů z týmů hrajících v Lize mistrů a Evropské lize společně s 15 novináři, takže rozhodování bylo očividně pestré, ale Ronaldo nedokázal prohru přijmout.


Na internetu se hned objevily informace o tom, že Cristiano Ronaldo ve skutečnosti měl přiletět do Monaka, ale na poslední chvíli cestu zrušil. V první řadě se proto usmívali Modrić a Salah, přičemž vedle nich zbylo volné místo právě pro Ronalda.

Portugalec měl zjistit, že nevyhraje hlavní cenu už dopředu, a tak náhle let zrušil, což vyvolalo množství negativních reakcí. Prý se ho nejbližší kamarádi a rodina snažili přesvědčit, aby se na ceremoniálu ukázal, avšak on neměl zájem.

K vítězství Luky Modřice se vyjádřilo několik známých osobností. Ronaldův agent Jorge Mendes všem vzkázal, že Cristiano nesl na svých zádech Real Madrid až k trofeji a rozhodnutí UEFA je směšné a trapné.



Trenér Juventusu Allegri přiznal, že Ronaldo zůstal po rozhodnutí rozzlobený a neúčast na ceremoniálu byla jeho osobním rozhodnutím, což musíme respektovat.

O něco méně pochopení měl trenér chorvatské reprezentace Zlatko Dalić. Pro Sportske Novosti se vyjádřil, že neúčast Ronalda ani nestojí za jeho komentář.

Prý pouze potvrzuje, co vždycky říkal, že Ronaldo je egoista a nikdy by ho nechtěl mít ve svém týmu. Je to hráč, kterému nezáleží na prohře týmu, pokud se mu podaří vstřelit gól.

Domů
Sdílet
Diskuse