Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 12:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo chtěl, aby ve FIFA 19 dostal hodnocení 100

SPORT FIFA
Uložit Uložené

Portugalskému fotbalistovi sebevědomí nechybí.

Cristiano Ronaldo chce být vždy nejlepší na světě. Vícekrát se mu to podařilo, a to nejen prostřednictvím zlatého míče, ale i výhry na evropském šampionátu či v Lize mistrů. Portugalec momentálně působí v Juventusu a po minulém roce bude opět zdobit obal hry FIFA.

Každý rok EA Sports pomaličku představuje změny ve hře a krátce před vydáním přichází i představování hodnocení jednotlivých hráčů. Ronaldo bude samozřejmě i v tomto ročníku nejlépe hodnoceným hráčem se skórem 94 bodů, jenže Portugalec nebyl s hodnocením spokojen.

Ve vtipném videu, které EA Sports zveřejnilo na sociálních sítích, se Cristiano domáhá svého skutečného hodnocení, které si opravdu zaslouží.

Ronaldo chtěl mít hodnocení 100, což mu navzdory exkluzivní smlouvě EA Sports nesplnilo, a tak si jednoduše vzal fix a přepsal svou kartičku sám.

Úsměvný skeč odhalil i fakt, že Cristiano bude v novém ročníku za Juventus působit jako útočník (ST), takže po změně z levého křídla můžeme čekat nárůst již tak vysoké ceny za jeho kartičky v rámci módu Ultimate Team. A možná se jednou dočkáme i Ronalda s hodnocením 100.


Domů
Sdílet
Diskuse