Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2018 16:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Legendární Eddie Hall zhubl přes 25 kilo a vypracoval se na monstrum. K předešlému režimu by se už vrátit nechtěl

SPORT
Uložit Uložené

Někdejší nejsilnější muž na světě přes léto nezahálel.

Před rokem se legendární strongman Eddie Hall radoval z výhry v soutěži World's Strongest Man. Eddie je dodnes držitelem několika rekordů, ale postupem času si uvědomil, že nabrání obrovského množství kilogramů i svalové hmoty představovalo zdravotní riziko.

Strongman sice titul nejsilnějšího muže na světě s přehledem vyhrál, ale i po konzultaci s lékaři a zejména vlastní partnerkou usoudil, že může spokojeně odejít jako šampion.

Očividně si nový tréninkový režim zamiloval, protože v posledních dnech potěšil své fanoušky na Instagramu fotografiemi svého progresu. Za poslední měsíce zhubl více než 25 kilogramů a denně si dával pořádně do těla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eddie hall (@eddiehallwsm),

Momentálně mu ručička na váze ukazuje úctyhodných 169,5 kilogramu, přičemž chce pokračovat v profesionální kariéře, ale už se vzdal posouvání vlastního těla do extrému.

Přes týden absolvoval až 5 kardio tréninků, boxoval, jezdil na kole i plaval a čtyřikrát do týdne chodíval zvedat činky do posilovny.

Eddie se radoval, že si mohli po osmi letech s rodinou zajet na letní dovolenou a už se do předešlého režimu vrátit nechce. V současnosti je zřejmě v nejlepší životní formě, a tak mu přejeme ještě mnoho úspěchů, protože ze světa strongmanů určitě neodchází.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eddie hall (@eddiehallwsm),

Domů
Sdílet
Diskuse