Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 8:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Policie už zatkla 3 členy Nurmagomedova týmu, ale McGregor je nechal jít. Khabibovi zadrželi šek s výplatou

SPORT UFC
Uložit Uložené

Vyvrcholení hlavního zápasu UFC 229 bude mít dohru.

Velkolepé UFC 229 je za námi. Po skončení hlavního souboje se v aréně odehrálo několik incidentů, při kterých Nurmagomedov skočil do publika a snažil se poprat s trenérem McGregora, zatímco samotný McGregor byl napaden odzadu členy týmu ruského bojovníka.

Krátce po skončení největší mely už před kameru vystoupil šéf UFC Dana White, který prohlásil, že policie stihla identifikovat všechny tři členy Nurmagomedova týmu a zatknout je.

Zatýkání proběhlo velmi rychle a bezproblémově, nicméně všichni tři byli zanedlouho propuštěni na svobodu.

Policisté zašli za McGregorem a zeptali se ho, jestli chce formálně podat stížnost na policii či zažalovat tři muže za napadení, ale on odmítl, a tak nebyl důvod držet je v poutech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Hardy (@danhardymma),

Napadení irského bojovníka však zanedlouho předčily informace, které přinesl Dana White na pozápasové tiskové konferenci.

Šéf UFC po krátkém rozhovoru se zástupci Nevada Athletic Commission prohlásil, že organizace předala šek s výplatou Irovi, ale Khabibův šek zadržela a vyplatí mu ho nejdříve po svém vlastním vyšetřování.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Od UFC si už vyžádala kamerové záznamy, a tak Dana konstatoval, že Khabib zřejmě dostane trest. Při otázce, zda ho budou moci zbavit i titulu šampiona UFC lehké váhy, nedokázal odpovědět, avšak ani takovou možnost nevyloučil.

Domů
Sdílet
Diskuse