Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2018 10:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na svůj debut v MMA se chystá monstrum jménem Martyn Ford. Vyvolává strach už jen svou masivní postavou

SPORT
Uložit Uložené

Svět MMA se díky němu má na co těšit.

Existují muži, s nimiž bys v oktagonu nechtěl být zavřený. Nejde teď o známá jména jako McGregor či Nurmagomedov, ale o svalnaté monstrum v lidské podobě.

Herec a bodybuilder Martyn Ford odmalička snil o tom, že bude hrát kriket jako profesionál, avšak sny mu zničilo zranění. Začal se proto věnovat budování svalové hmoty, v čem se našel. Nejlepším důkazem je jeho samotné tělo, protože Marty se svou postavou lidem nahání strach.

Nedávno se rozhodl prozkoumat novou oblast svého života, a tak podepsal smlouvu s polskou MMA organizací Konfrontacna Sztuk Walki a momentálně se tvrdě připravuje na svůj debut v roce 2019. Poprvé by se měl v oktagonu představit hned začátkem roku. Nezbývá mu tedy nic jiného, než na sobě pořádně máknout.

Samozřejmě, při tréninku se nezaměřuje na budování svalstva, ale menší redukování hmotnosti a zejména zlepšování rychlosti reflexů a flexibility.

Jak sám říká, kdysi byl mimořádně flexibilní, o což ho masivní svaly po letech připravily, a proto musí svou formu opět najít. Mimochodem, Martyn má před sebou nejen MMA debut, ale i natáčení nových filmů a rozběhl již tři podnikatelské projekty, takže na nedostatek práce si stěžovat nemůže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial),

Domů
Sdílet
Diskuse