Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2018 17:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec Nurmagomedova pozval Conora McGregora do Dagestánu. Odpustil mu nekonečné urážky rodiny

SPORT
Uložit Uložené

Ir by mohl jet do Ruska, spřátelit se s mužem, kterému několikrát vynadal.

Conor McGregor strávil poslední měsíce propagací svého souboje s Khabibem Nurmagomedovem. Při každé příležitosti ruského bojovníka urazil, nezastavil se ani při urážení jeho rodiny či členů týmu, a vyprovokoval proto i závěrečnou strkanici po skončení vzájemného zápasu. Navzdory tomu všemu mu postupně začínají lidé odpouštět.

Ir v současnosti jezdí po Spojených státech amerických, aby tam propagoval svou novou značku whiskey, a už vícekrát se dostal do médií.

Lidé se mu v jedné chvíli smáli za to, jak házel koblihu na zápase amerického fotbalu, ale momentálně vzbudilo zájem pozvání Abdulmanapa Nurmagomedova.

Otec bojovníka Khabiba natočil video, ve kterém všechny upozorňuje na to, že v prosinci se bude v ruském Dagestánu organizovat turnaj v bojovém sportu sambo. Na turnaj pozval bývalého UFC bojovníka Olega Taktarova a hned potom i Conora McGregora.

Otec se opět vyjádřil, že Conorovi všechny urážky odpouští, protože v životě je důležité dávat svým nepřátelům druhou šanci. Není známo, zda McGregor pozvání přijme, ale pokud ano, tak se v prosinci máme na co těšit.


Domů
Sdílet
Diskuse