Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2018 17:02
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ze Škyťáka vyrostl král, který zachraňuje draky před vyhynutím. Emotivní trailer se loučí s trilogií o Bezzubce a Vikinzích

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Společnosti Universal Pictures a DreamWorks Animation zveřejnily novou ukázku ze snímku How to Train Your Dragon: The Hidden World. A rozhodně se máme na co těšit.

Třetí část oblíbené animované série How to Train Your Dragon, která tentokrát ponese podtitul The Hidden World, je bezpochyby jedním z nejočekávanějších snímků příštího roku, což nám dokonale potvrdil i první zveřejněný trailer a nedávný krátký klip.

Díky němu jsme se navíc dozvěděli, že už koncem tohoto měsíce si budeme moci vychutnat i zcela nový plnohodnotný trailer. A musíme říci, že to čekání stálo opravdu za to.

V centru snímku se znovu představí Hiccup/Škyťák společně se svým drakem jménem Toothless/Bezzuka. A zatímco první jmenovaný pokračuje v naplnění svého snu o mírumilovné dračí utopii, jeho Nočnímu běsu se podaří objevit dalšího člena svého druhu.

Samička je však divoká, nepolapitelná a Bezzubka kvůli ní opustí vikingský domov. Na scéně se také objeví nový záporák, a to konkrétně lovec právě tohoto druhu draků. Když bude tedy nebezpečí na dosah ruky a Škyťákova vláda začne být podrobována zkoušce, drak i jeho jezdec musí učinit nemožné rozhodnutí, aby zachránili svůj druh.

Filmy ze série How to Train Your Dragon patří bezpochyby k těm nejlepším animákům 21. století, a proto je jen velmi těžké, netěšit se na závěrečný díl. Vizuál bude opět nádherný a o nezaměnitelnou hudbu se i tentokrát postará skvělý John Powell (uvidíme se na jeho pražském koncertě 1. února 2019?).

Na naše oblíbené postavy čeká ještě jedno poslední dobrodružství a my si už nyní můžeme být jisti, že uzavření trilogie a celého dračího světa bude kromě akce či humoru i patřičně dojemné.

Scénář i režii dostal na starost Dean DeBlois (Lilo & Stitch, první dvě části How to Train Your Dragon) a své hlasy postavám dále propůjčí i herci jako Jay BaruchelAmerica FerreraKit HaringtonCate BlanchettGerard ButlerKristen WiigCraig Ferguson či F. Murray Abraham.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 21. února 2019, a pokud se o ní chceš dozvědět ještě mnohem více, klikej sem. Co říkáš na nový trailer? Dojdeš začátkem příštího roku do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse