Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2018 11:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sergio Ramos si při výprasku od Barcelony utíral slzy. Real Madrid v El Clásicu pohořel na plné čáře

SPORT
Uložit Uložené

Španělský obránce svým výkonem proti Kataláncům nepřesvědčil.

Po deseti letech první El Clasico bez Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Trápící se Real Madrid nastoupil na legendárním Camp Nou proti Barceloně, která v posledních týdnech vyměňovala slabé výkony za solidnější hru. Messi na spoluhráče jen přihlížel z hlediště a nakonec nemusel vůbec litovat, že jim nemohl pomoci na trávníku. 

Barcelona začala zápas naprostou dominancí. Katalánci v prvním poločase vstřelili dva góly, ale mohlo jich padnout i víc. Lopetegui však o přestávce udělal několik taktických změn a Madrid díky Marcelovi snížil na 2:1. Kdyby nebylo konstrukce brány, Real by vyrovnal a zápas mohl dopadnout úplně jinak.

Barcelona v čele s Luisem Suárezem však zabrala. Uruguayec se zaskvěl hattrickem a hřebík do rakve přidal hlavičkou na 5:1 Arturo Vidal. Obrana ani střed pole královského velkoklubu jako by neexistovaly, což si uvědomoval i Sergio Ramos.

Belgičan Courtois jen vytahoval míče ze své sítě a Ramose to dojalo natolik, že si v 84. minutě musel utřít slzy. Fanoušci si momentu hned všimli, avšak velká část z nich neměla pro obránce pochopení a jeho smutku se smála.

Sergio Ramos si při výprasku od Barcelony utíral slzy. Real Madrid v El Clásicu pohořel na plné čáře
Zdroj: Bein Sports
Domů
Sdílet
Diskuse