Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2018 15:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather splní sny fanoušků, vstupuje do MMA. Neporaženého protivníka vyzve ještě letos

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer opět vychází z důchodu.

Pokud jsi tipoval, že Floyd Mayweather ve sportovním důchodu dlouho nevydrží, nemýlil ses. Po loňském zápase s Conorem McGregorem, po němž završil své boxerské skóre na 50:0, na konci tohoto roku fanouškům konečně splní sen a vstoupí do MMA.

I když se o vstupu Mayweathera do MMA mluvilo dlouhé měsíce, Floyd nakonec své rozhodnutí oznámil znenadání. V prvním zápase se přitom nepostaví Conoru McGregorovi, aby ho porazil ještě v domácím prostředí, ale síly si změří s dosud neporaženým japonským bojovníkem jménem Tenshin Nasukawa.

Souboj se odehraje 31. prosince, a kdybys ho chtěl vidět živě, musel by ses vydat do Japonska, kde společnost RIZIN organizuje velkolepou show ve známé aréně Saitama Super Arena.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

December 31st 2018 #Tokyo

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

I když jsi o japonském bojovníkovi zřejmě nikdy neslyšel, rozhodně se nemá za co stydět. Tenshin Nasukawa teprve nedávno oslavil 20. narozeniny, ovšem za sebou už má rovných 27 soubojů v MMA a kickboxu.

Ani jeden z nich neprohrál, takže nepůjde o jednoduchou záležitost. Floyd na tiskové konferenci prozradil, že by chtěl do Japonska přinést více světoznámých válečníků a boxerů, přičemž svým vlastním zápasem chce ohromnou šňůru jen odstartovat. Nejenže si vyzkouší nové bojové umění, ale ještě si i dobře vydělá.

Zatím nebyla stanovena přesná pravidla vzájemného souboje Američana s Japoncem, a tak můžeme předpokládat, že Floyd bude žádat větší či menší ústupky od klasických podmínek. Ať už to dopadne jakkoliv, na Silvestra máme o zábavu postaráno.

Domů
Sdílet
Diskuse