Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2018 16:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Soše Mohameda Salaha se směje celý internet. Přirovnávají ji ke Cristianu Ronaldovi z minulého roku

SPORT
Uložit Uložené

Egyptská hvězda se novou sochou zřejmě chlubit nebude.

Loni odhalili Cristianu Ronaldovi na portugalské Madeiře vlastní sochu. Busta se však  Cristianovi příliš nepodobala, a tak se na ní internet výborně pobavil. 

Z trapasu se očividně nepoučil egyptský umělec Mia Abdel Allah


Není pochyb o tom, že fotbalista Mohamed Salah patřil v uplynulé sezoně mezi nejlepší na světě.

Liverpool na svém hřbetě dotáhl do finále Ligy mistrů, Egypt na mistrovství světa v Rusku a v anglické lize nastřílel rekordních 32 branek. Na počest fotbalisty chtěl zmiňovaný Mia Abdel Allah vyrobit sochu, která ho bude navždy připomínat celému světu, avšak snaha se nevydařila.

Namísto dokonalé podobizny egyptského křídelníka vznikla blíže neidentifikovatelná postava připomínající spíše madridského obránce Marcela než Mohameda Salaha.

Lidé se na soše výborně baví, protože každý z nich se snaží zjistit, koho mu socha nejvíce připomíná. Uživatele už napadl zloděj Marv z filmu Sám doma či hudebník a zpěvák Art Garfunkel. Každopádně, umělec svou práci nechtěně zpopularizoval po celém světě.




Domů
Sdílet
Diskuse