Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2018 10:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Chorvat dal nejkrásnější gól roku. Nůžky v pohybu si vychutnal tak, jak jsi to zřejmě ještě nikdy neviděl

SPORT
Uložit Uložené

Bruno Petković ukázal, jak se střílejí góly.

Chorvatskou fotbalovou ligu zřejmě nemáš žádný důvod sledovat, ale po uplynulém víkendu tě možná o opaku přesvědčí útočník Dinama Záhřeb Bruno Petković. Chorvat momentálně hrává za tým z hlavního města, přičemž v chorvatské lize je pouze na hostování z italské Boloně, a na tréninku si očividně skvěle vytříbil techniku.

Přes víkend se Dinamo setkalo se soupeřem NK Lokomotiva a jediný gól zápasu vstřelil po 16. minutách právě Bruno. Díky tomu Dinamo v čele tabulky zvýšilo svůj náskok na 8 bodů.

Záhřeb získal přímý kop v dobré vzdálenosti od brány, a tak spoluhráč poslal míč krásným centrem do šestnáctky, kde už číhal Petković.

V nejlepších ligách světa by ses mohl čas od času stát svědkem parádních nůžek, ale Bruno posunul laťku o úroveň výš. Na padající míč si dokonale naběhl, otočil se zády k brankáři a trefil ho nártem místo toho, aby ho do sítě dopravil jen náhodným dotykem.

Gól se okamžitě stal mimořádně populárním ve fotbalové sekci portálu Reddit, kde mu dalo palec nahoru přes 18 tisíc uživatelů. V komentářích se všichni svorně shodli, že pokud toto není gól roku, tak to už všichni můžeme zabalit.

Domů
Sdílet
Diskuse