Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2018 13:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov ženám snícím o MMA vzkázal, aby raději bojovaly doma. Lidé ho kritizují za sexismus

SPORT
Uložit Uložené

Bojovník MMA si nebral servítky.

Khabib Nurmagomedov ve své profesionální MMA kariéře nikdy neprohrál. Po říjnovém výprasku, který uštědřil Conoru McGregorovi, se nyní ruský bojovník vydal na světové turné. Nedávno zavítal na zápas francouzského PSG, pak se zase objevil na konferenci v Saúdské Arábii.

Khabib v zemi odpověděl na pár otázek lidi z publika, přičemž jednou svou odpovědí znechutil tisíce lidí na internetu. Jedna z přítomných žen se postavila a bojovníkovi položila otázku, zda může dát ženám snícím o vstupu do MMA a oktagonu nějaké rady, jak by mohly začít.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Khabib se nadechl a charakteristickou angličtinou ženám vzkázal, že pro ně má velmi dobrou radu. Mají prý raději zůstat bojovnicemi ve svých domovech.

O pár vteřin později dodal, že má ještě jednu radu, ženy by podle něj měly vždy dokončit svého manžela. Khabib tak zřejmě narážel na aktivity, které by měly zůstat za dveřmi společné ložnice, a muže i ženy po celém světě svými komentáři patřičně rozhněval.

Uživatelé na Twitteru konstatovali, že podobné prohlášení by očekávali od muže před 50 lety, ne v roce 2018. Khabiba označili za klauna a hanbu MMA bojovníků. Ženy mu zároveň vzkázaly, že svými hloupými poznámkami je nepřinutí zůstat doma.

Samotný Nurmagomedov si očividně z kritiky těžkou hlavu nedělal, protože na Instagram zavěsil příspěvek z konference, ve kterém svůj rozhovor označil za příjemnou zkušenost.


Domů
Sdílet
Diskuse