Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2018 16:11
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

CS:GO po uvedení free to play modelu nabralo přes 20 tisíc negativních recenzí

TECH STEAM
Uložit Uložené

Tak tenhle krok se Valve moc nepovedl.

Na předávání herních cen The Game Awards přišlo Valve s poměrně nečekaným krokem. Uvedli CS:GO jako free to play a jako bonus představili battle royale mód. Už od počátku tento krok fanoušci CS:GO nebrali zrovna přívětivě.

Ale nebyl by to internet, aby situace neměla větší dohru. Už v den uvedení se totiž na Steamu objevilo přes 14 tisíc negativních recenzí na CS:GO a od té doby tam přibývají další. Za dnešní den jich tam přibyly téměř 2 tisíce.

Podíl negativních recenzí

CS:GO po uvedení free to play modelu nabralo přes 20 tisíc negativních recenzí
Zdroj: Steampowered.com

Většina hráčů si stěžuje na to, že utratila za hru nemalé peníze a společnost Valve jí nyní dala všem zdarma, aniž by se současní hráči dočkali nějaké kompenzace.

Jeden z recenzentů uvedl „Oficiální smrt hry CSGO 6/12/18 (1.36.3.8) ve 22:34 po vydání největšího omylu VALVE”

Otázkou tedy zůstává, jestli se bude Valve snažit něco s tímto problémem dělat, nebo to nechá celé vyšumět. Z pohledu čísel se totiž nejedná o zrovna zanedbatelnou zpětnou vazbu.

CS:GO po uvedení free to play modelu nabralo přes 20 tisíc negativních recenzí
Zdroj: Steamdb.com

Ale i přes tento počet negativních recenzí hra překročila rekord v počtu online hráčů, který je nyní zhruba 750 tisíc a již během dneška jich je online více než 500 tisíc. Nelze však říci, kolik z nich jsou noví hráči, které přilákal free to play model a kolik je těch původních.

Domů
Sdílet
Diskuse