Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2018 22:09
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Harry Potter v satirickém videu bojuje se Zemanem, Babišem a Ovčáčkem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Český internet je na prahu dalšího virálu.

Internetem se v posledních hodinách šíří geniální satirické video, které z České republiky udělalo zemi čar a kouzel. Mladý kouzelník Harry Potter se v něm musí postavit Albusu Bumbalovi v podání českého prezidenta a dojde i na souboj s naším premiérem. Video je ale natolik důvtipně vytvořeno, že se v něm mihne tolik narážek a postav, že si jej budete muset pustit opakovaně, abyste všechno zaznamenali. 

Za satirickým videem stojí Michal Orsava, tvůrce z Brna, který u tohoto počinu spolu s Michaelou Loveckou strávil osm měsíců. I z tohoto důvodu video předčí všechny ostatní politické satiry z českého prostředí. Ostatně, Orsava má s virálními videi už násobnou zkušenost. V minulosti poslal Toma Hankse objevovat Brno, Kevina ze Sám doma bojovat s Donaldem Trumpem a Knight Ridera nechal prozkoušet výmoly na D1.

Tentokrát si vzal na paškál nejvyšší představitele České republiky a musíme uznat, že na videu jsou dlouhé hodiny práce opravdu vidět. 

Domů
Sdílet
Diskuse