Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2018 13:45
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Off-White představilo nepříliš estetické plastové sandály, za které chce 200 dolarů

MÓDA
Uložit Uložené

Nevkusná plastová obuv si na sociálních sítích vysloužila pořádnou vlnu kritiky a posměchu.

Populární italská streetwearová značka Off-White, kterou založil jeden z nejznámějších a v současnosti i nejvlivnějších módních designérů Virgil Abloh, se rozhodla, že na to půjde úplně opačně než klasické módní značky.

Zatímco ty se kvůli blížícím se vánočním svátkům snaží do svých nabídek zakomponovat co nejvíce zimní obuvi, italský luxusní gigant přichází naopak se zcela novými letními sandály. Značka je známá specifickými a často poměrně bizarními návrhy a své pověsti nezůstala nic dlužná ani tentokrát.

Nová specifická letní obuv, kterou gigant nazval ve volném překladu želatinové sandály, je z klasického levného PVC plastu a kromě zipu připomínajícího vázací pásky na elektrické kabely na nich není téměř nic výjimečného. Představeny byly ve třech barvách – v zelené, černé a modré. Aby toho nebylo málo, značka si za tento nepříliš estetický produkt žádá téměř 200 dolarů.

Na oficiálním profilu Off-White byly sandály navíc odpromovány v kombinaci se žlutými neonovými ponožkami, což ještě více posunulo hranice nevkusu. Designéři v tomto případě zřejmě udělali zásadní krok vedle, za což si v komentářích pod příspěvkem vysloužili pořádnou vlnu kritiky a posměchu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Off-White™ (@off____white),

Domů
Sdílet
Diskuse