Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 9:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smackovo 160 EP je venku. Vánoční grime nadílka tě vysvleče a vyzuje

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Po dlouhém čekání a teasování jsme se dočkali. Nezapomeň se dnes dostavit na release party v Praze, kde si můžeš zakoupit originál.

Smack nám už několik měsíců přináší informace o tom, že ve spolupráci s hudebním producentem Huclberrym pracuje na projektu 160 EP. Název vychází ze samotného konceptu, protože tempo beatů se drží kolem 160 BPM. A ty už asi tušíš, že to nasvědčuje o poctivé grime nadílce.

Celkem jsme se tedy dočkali šesti skladeb včetně Zaplatil sem dost a Pumelenice, které spatřily světlo světa ještě před oficiálním releasem. Z hostů se o slovo hlásí White Russian, Vae Cortez nebo Sergei Barracuda. Smacka čeká v následujícím roce mnoho práce, jelikož fanouškům slíbil několik různých počinů, a tak se neboj vyjádřit mu podporu. Přece jen, jde o aktivního interpreta, který se snaží přinášet svým skalním fanouškům novou hudbu častěji než většina kolegů.

Svou náklonnost mu můžeš vyjádřit hned dnes, jelikož se v pražském obchodě MERCH OR DIE na ulici Libická 12 koná release party, kde budeš mít možnost s autory projektu pokecat a odnést si originál i s podpisem. Případně k tomu přikoupit i merch.

Domů
Sdílet
Diskuse