Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 11:01
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Leoš Mareš v kožichu, Yzomandias ve Fendi nebo Teri Hodanová v Dior. Toto jsou nejlepší outfity roku 2018

MÓDA
Uložit Uložené

Známí Češi a Češky se svými outfity zazářili.

Všichni si snad velmi dobře uvědomujeme, že jedním z nejdůležitějších prvků veřejně známých lidí je kromě jejich samotného talentu také image. Čeští umělci, moderátoři, blogerky ale i youtubeři si čím dál více dávají záležet na tom, co si obléknou. My jsme se rozhodli zrekapitulovat jejich nejlepší outfity z minulého roku.

Týnuš Třešničková

Jedna z našich nejslavnějších youtuberek nás omámila barevnými volnými šaty, které jí sedí perfektně. Místní na Kapverdských ostrovech od ní dozajista nemohli odtrhnout své pohledy, Týnuš byla zkrátka neodolatelná.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Leoš Mareš

Pouze málokdo má v českém showbyznysu takový status jako Leoš Mareš. Slavný moderátor loni znovu nakopl svou hudební kariéru, takže se jevištních outfitů s kožichy nebudeme moci nabažit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Teri Hodanová

Půvabná Teri je v módě opravdu jako doma. Její osobitá estetika, smyslnost a černá s bílou jsou pilíři jejího stylu, který nemůžeme nazvat jinak než romantickým. Kloboučkový look s tečkovanou košilí a šaty od Dior je přímo božský.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teri (@terihodanova) on

Ben Cristovao

Skutečně znamenitým byl Benův květovaný outfit v příjemných barvách. Extravagantní vzor ještě více zvýraznil Bennyho vzhled, splnil si svůj úkol na výbornou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ben Cristovao (@bennycristo) on

Anna Mimieux

Módní návrhářka a tanečnice Anna Mimieux se díky svému unikátnímu stylu řadí mezi nejlépe se oblékající Češky. Dechberoucí byl její outfit, za který by se nestyděla ani Jackie Kennedy. V šatech z vlastní dílny a brýlích od Chanel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fedora Salome Mimieux (@annamimieux) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fedora Salome Mimieux (@annamimieux) on

Yzomandias

Jeden z nejúspěšnějších československých hudebních interpretů loni flexil nespočetně kusy návrhářského oblečení. Jeho outfity jsou nezaměnitelné, nejvíce nás dostal jeho look, který jsi mohl vidět i ve videoklipu ke skladbě Kokalero.

 
Žlutý svetr od Fendi a bunda Supreme tvoří perfektní barevný kontrast

NobodyListen

DJ a producent NobodyListen, který se může chlubit spoluprací s Dior, si kousky francouzské značky nemůže vynachválit a není se čemu divit, protože dlouhá léta patří na vrchol módního průmyslu.

Vše od Dior, tenisky B23

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Alex Sedláčková

Krásná Alexandra, módní blogerka a partnerka Paulieho Garanda, je dalším příkladem vždy dobře a vkusně oblečené ženy z našich končin. Z obrovského množství skvělých outfitů nás oslovil tento s krátkou bundičkou, džínami od Levi's a vysokými koženými botami.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Nik Tendo

Styl mladého rappera vykrystalizoval na skutečně obdivuhodnou úroveň, jednoznačně patří mezi nejnezaměnitelnější lidi showbyznysu. Ke skvělému outfitu, za kterým by ses na ulici otočil i ty, mu stačí tenisky Nike M2K Tekno, kalhoty od adidas a bombr.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo) on

Olga Oliwye Soukupova

Jednou z našich nejvýraznějších módních blogerek je Oliwye, která elegantně kombinuje sportovní kousky s luxusními. Ke kožichu například efektně tenisky od Nike. Kabelka je Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OLGA OLIWYE SOUKUPOVA (@oliwyesoukupova) on

Domů
Sdílet
Diskuse