Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2019 16:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Předstíraný orgasmus, první středoškolský sex i dvojnice Margot Robbie. Nový seriál od Netflixu zaujal svět

Předstíraný orgasmus, první středoškolský sex i dvojnice Margot Robbie. Nový seriál od Netflixu zaujal svět
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Život teenagera je plný objevování, o čemž tě přesvědčí i nový projekt od Netflixu.

V příběhu zasazeném do britského středoškolského světa nám tvůrci Sex Education představí několik studentů. Jedním z nich je Otis (Asa Butterfield), který by se dal popsat jako sexuálně znalý panic. Znějí ti poslední slova jako jasný oxymóron?

Tak si to pojďme ujasnit. Otis sice nemá sexuální zkušenosti, ale na druhé straně za svůj život získal mnohé teoretické znalosti od své matky, která pracuje jako sexuální terapeutka (Gillian Anderson).

Tyto znalosti dokáže Otis využít například k tomu, aby místnímu žákovi poradil s problematickou ejakulací. Jeho talentu si všimne sympatická Maeve (Emma Mackey), která je mnohými diváky srovnávána s kráskou Margot Robbie. Intervencí mladé rebelky Maeve na škole následně vzniká jakási undergroundová sexuální poradna.

S explicitně prezentovanými sexuálními scénami diváka Netflix zavalí ihned během prvních minut debutové epizody. Už ze samotného názvu seriálu vyplývá, že se bude převážně zaměřovat na sexuální životy hlavních postav. To ale neznamená, že bychom v něm nemohli najít dávku emocí a humoru.

Kromě zmíněné trojice se během první série potkáš s herci jako Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds a s dalšími.

Netflix tentokrát vsadil na ověřenou kombinaci sexu, humoru a originálního provedení, která s velkou pravděpodobností zaujme množství mladých diváků. Pokud do této skupiny patříš i ty, na závěr dodávám, že všechny části zmíněné novinky od Netflixu jsou dostupné již od 11. ledna 2019, a tak se na ně můžeš bez dalšího čekání vrhnout.

Domů
Sdílet
Diskuse