Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2019 14:42
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Skupina Queen měla zahájit ceremonii na Oscarech. Odmítli kvůli sexuálnímu skandálu režiséra Bohemian Rhapsody

Skupina Queen měla zahájit ceremonii na Oscarech. Odmítli kvůli sexuálnímu skandálu režiséra Bohemian Rhapsody
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rozhodnutí kapely Queen zamrzí mnoho fanoušků.

91. udělování Cen Akademie je zatím bez moderátora a zřejmě to tak i zůstane. Po vyhazovu Kevina Harta se uvádění Oscarů nikdo nechopil, ale internet se teprve nedávno dozvěděl o možnosti, že bychom mohli dostat mnohem lepší náhradu, a sice Queen.

Megahit Bohemian Rhapsody (píseň i film) si získal srdce desítků milionů fanoušků po celém světě a snímek sklidil ocenění na téměř všech dosavadních filmových festivalech. Rami Malek jako nejlepší herec, Bohemian Rhapsody jako nejlepší film či John Ottman za nejlepší střih. Jelikož se otevíracího proslovu se nedočkáme, dostali lidé z Akademie úžasný nápad: živé vystoupení kapely Queen, které by otevřelo galavečer. Co na to ale řekli rockeři?

Podle nejnovějších informací členové kapely nabídku zahrát některou píseň ze svého bohatého repertoáru bohužel odmítli. Jejich rozhodnutí by se mělo spojovat s kontroverzí kolem Bryana Singera, režiséra filmu, který byl obžalován ze sexuálního obtěžování. Queen tedy s největší pravděpodobností na Oscarech nevystoupí.

Domů
Sdílet
Diskuse