Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 9:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Viktor Sheen má ženy na vodítku jako psy, Yzomandias označuje Milion+ za nový Wu-Tang

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj nový klip, který je další plnohodnotnou ukázkou ze Sheenova avizovaného alba Zlato.

V aktuálním roce se bude o titul nejlepšího alba ucházet i Viktor Sheen, který má v kariéře našlápnuto více než dobře a má zároveň ideální příležitost potvrdit to celistvým projektem. Ten by měl spatřit světlo světa v následujících měsících a nést název Zlato. Stejnojmenný titul dostala i první ukázka, která se těší obrovskému úspěchu.

Dobíhat ji od nynějška bude novinka Deja Vu s Yzomandiasem. V dnešní době je již neodmyslitelnou součástí singlu i videoklip, o který se již tradičně postaral Jan Strach se svým týmem. Kluci nezůstali své pověsti nic dlužni a tato věc se nese v mírně pochmurném duchu, což však v žádném případě není překážkou.

Krom příprav nového projektu nezapomíná Viktor Sheen ani na album Grál, které se bude již 6. dubna křtít v pražském Rock Café. My se budeme těšit na další novinky a ty nám dej do komentářů vědět, jak se ti líbí tato.

Domů
Sdílet
Diskuse