Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2019 10:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mít závislost je lepší než mít závist. Viktor Sheen oznamuje album Zlato prvním trackem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Šikovný Viktor Sheen potěšil fanoušky prvním klipem k novému albu, které ponese název Zlato.

Viktor Sheen sice svou kariéru nezačal podle představ, ale teď už je všechno v pořádku a jako sólo interpret si jde za velkým úspěchem. Doprovází ho cit pro hudbu a razí si vlastní cestu, která si našla mnoho věrných fanoušků. Ty v roce 2019 potěší dalším studiovým projektem, přičemž jsme se dnes dočkali prvních důležitých informací.

Konkrétně nám Viktor představuje první skladbu, která přichází hned s doprovodným vizuálem. Dostává název Zlato přičemž jde o stejnojmenný titul jako samotný projekt. Za pozornost stojí i samotné video od Petra Simona. Vkusná umělecká záležitost jen dokazuje, že Sheenovi záleží na tom, co vydává, a my se už nyní nemůžeme dočkat dalších věcí.

O hudební produkci se postaral slovenský Pilate. Zatím sice nevíme, kdy by měl nosič spatřit světlo světa, ale vše nasvědčuje tomu, že to bude ještě v první polovině roku.

Domů
Sdílet
Diskuse